Horeca servies, een zeer welkom cadeau

Vanaf jongs af aan ben ik al vaak te vinden in het restaurant van mijn ouders. Het is echt een familiebedrijf, voorheen was dit restaurant van mijn opa en oma. En daarvoor weer van hun ouders. Al een hele lange tijd. Mijn ouders runnen dit restaurant nu al vijfentwintig jaar. En met veel trots en voldoening. Het geeft een kick om elke dag op te staan en je eigen restaurant in te lopen. Om te zien hoe mensen er tevreden ontbijten, lunchen en dineren. Om te zien hoe ze genieten. Dat gevoel motiveert mijn ouders enorm. En ik kan dat gevoel alleen maar beamen.

Wanneer mijn ouders op den duur te oud worden, zal ik het restaurant overnemen met mijn vriend samen. Wij kijken daar nu al erg naar uit. Momenteel helpen wij al regelmatig mee in het restaurant. Mijn ouders vinden dat ook heel erg fijn en zijn ons daar zeker dankbaar voor.

Afgelopen week waren zij dus al vijfentwintig jaar lang eigenaar van het restaurant. Dat vierden wij met allerlei aantrekkelijke aanbiedingen op de kaart. Het restaurant zat bomvol en het was een groot succes. Mijn vriend en ik wilden ook nog voor een gaaf cadeau zorgen. Iets anders dan een bosje bloemen of iets anders simpels. We wilden graag iets waar ze ook echt iets aan zouden hebben en waar ze lang plezier aan konden beleven.

Uiteindelijk zijn wij op het idee gekomen om nieuw horeca servies te kopen voor mijn ouders. Dat is natuurlijk iets dat dagelijks gebruikt wordt en altijd welkom is. Daarnaast is het ook een beetje een investering in de toekomst, want het servies dat wij uitgezocht hadden was ook helemaal onze smaak. En het paste heel goed bij het restaurant. Dat is natuurlijk het belangrijkste.

Tegen de avond boden wij het cadeau aan en mijn ouders waren dol-enthousiast. Ze waren helemaal weg van het nieuwe horeca bestek en servies. Het moment dat wij het gegeven hebben, hebben we ook op film staan. Het blijft een goud momentje en we kijken het regelmatig nog eens opnieuw.

Vandaag de dag wordt het spiksplinternieuwe horeca servies nog altijd volop gebruikt. Gasten complimenteren ons over het servies en dat voelt heel goed. Het is hele goede kwaliteit en past super bij het interieur van het restaurant.

Dus, ben jij toevallig ook op zoek naar een geschikt cadeau voor je ouders, vrienden of kennissen? Je kan ze altijd blij maken met nieuw servies! Wij hebben dit servies gekocht bij Tovari, een groothandel in servies producten. De keuze was reuze en er zit voor iedereen wel iets tussen. Dus dat is zeker aan te raden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *