Mijn toekomstvisie

Ik ben op het moment bezig met het opstarten van een eigen bedrijfje. Het is een ontwerpbureau genaamd Grinder Studios. Ik ben dit bureau begonnen, omdat mijn ambities liggen binnen het vakgebied van grafisch vormgeving. Al jaren ontwerp ik voor privé doeleinden. Ik wil mijzelf hier beter in ontwikkelen en ervaring opdoen. De beste manier om dat te doen is door gewoon in de praktijk te gaan werken. Buiten het feit dat het leuk is, leer je er veel van en levert het ook nog eens mogelijke centen op. Alleen maar voordelen dus.

In de toekomst wil ik dit start-up bedrijf graag doorzetten tot mijn uiteindelijke baan. Ik hoop dus dat mijn hobby over zal gaan lopen in mijn werk. Het liefst run ik een goedlopende eenmanszaak. Dit, omdat ik dan geen verantwoording hoef af te leggen aan anderen. Dat lijkt me heerlijk. Ik hecht altijd heel veel waarde aan mijn vrijheid. Het liefst heb ik niemand die me vertelt wat ik moet doen. Ik kan dan zelf bepalen hoe vaak, hoe veel en welke tijden ik ga werken. Mocht het toch nodig zijn, dan zal ik extra werknemers aannemen. Ook dan zal het een klein bedrijf blijven. Ik vind een gemoedelijke sfeer erg belangrijk als het aankomt op werken.

Wanneer ik mijn start-up uit zal laten groeien tot een heus multimedia bedrijf, moet ik met heel veel zaken rekening houden. Je moet dus kennis hebben van meerdere vakgebieden. Ik moet voldoende kennis over de techniek hebben opgedaan. Ook moet ik wat weten van de bedrijfskant. De boekhouding bijvoorbeeld, die doet zichzelf niet. Daarnaast moet ik kennis hebben van marketing. Je dient je bedrijf te promoten, zodat je bereik groter wordt. Je kan bijvoorbeeld een flyers uitdelen, posters plakken of een bedrijfsfilm laten maken.

Deze laatste heeft mijn voorkeur. Wanneer je mensen een kijkje laat nemen in je bedrijf, gaan ze zich misschien wat meer verbonden voelen met waar jij voor staat. Een webpagina zegt meestal niet zo veel. Dit is puur tekst. Je moet mensen een beeld geven van hoe het er in jouw bedrijf aan toe gaat. Pas dan gaan ze zich met je relativeren en zullen ze overtuigd raken. Je kan dus een bedrijfsfilm laten maken die een beeld schept van hoe het er aan toe gaat in jouw bedrijf. Dit is een goede marketingstrategie. Dit is dus ook mijn plan voor later. Ik hoop dat het erg veel  invloed zal hebben.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *